Online communicatie

Wiel en spaak

Online communicatie draait om interactie met de bezoeker.
Hierbij gaat het om verhalen vertellen. Als mens leer en onthoud je het beste via verhalen. Verhalen geven context en verbinden. Wij doen dit in het dagelijkse leven op verschillende mediakanalen via tekst en beeld. En op diverse manieren zoals een artikel, infographic, animatie of video.

Vertel uw beeldverhaal op een steekhoudende en samenhangende wijze waar alle lijnen samen komen. Content en context op adequate wijze samenbrengen tot een focuspunt via script, scenario en storyboard naar een (bewegend) beeldverhaal met perspectief.

Online communicatie voorgesteld als gespaakt wiel met verbindingslijnen en lampjes tegen hemelsblauwe lucht als achtergrond

Onze diensten

  • Advies en contentstrategie bepalen voor uw merk (brand) en doelstellingen van uw organisatie.¬†Hoe en welke media wilt u inzetten? Denk hierbij aan video, animatie en infographics. En op welke kanalen kunt u het beste de interactie aangaan met de bezoeker of gebruiker.
  • Beeldredactie: wij staan u met raad en daad bij over de keuze en inzet van effectieve beelden bij uw teksten gedurende de customer journey (het klant-reisverhaal: van voorbijganger tot ambassadeur van uw merk).
  • Content genereren van visuals via generatieve AI.
Online communicatie: perspectief, doorkijk: cirkels als te nemen hordes

Combinatie van content en context

De online communicatie en content van uw organisatie is belangrijk. Context en content gaan hierbij hand-in-hand. Wij kunnen u helpen met het schrijven van teksten voor een effectieve communicatie met uw doelgroep. In combinatie met de juiste beelden bereikt uw boodschap sneller en effectiever de klant.

Online communicatie voor branding: merkbeleid-tekst met taartdiagram op smartphones die op elkaar afgestemd worden